PODELI

Za kraj marta Dom kulture „Studentski grad“ pripremio je zanimljiv muzički izbor džeza i roka. Mesec mart DKSG je posvetio podršci ženama u kulturi i umetnosti, a za kraj meseca čekaju nas ženski rok sastavi i vokali.

U utorak 29. marta u 21 sat u Velikoj sali Doma kulture „Studentski grad“ biće održan koncert benda BRAZILIAN JAZZ COLLECTIVE.

Brazilska atmosfera u DKSG sa svetskom umetnicom i multiinstrumentalistkinjom Sanjom Marković i njenim fantastičnim Brazilian Jazz Collective bendom. Studenjak će biti preplavljen portugalskim jezikom i dobrim brazilskim džez zvukom.

U četvrtak 31. marta u 21 sat u Velikoj sali Doma kulture „Studentski grad“ biće održan koncert grupa VIBRATOR U RIKVERC I NEMESIS.

Vibrator u rikverc 2

Vibrator u rikverc je ženski rokenrol bend iz Pančeva čiji muzički koreni polaze od ranih Ramones i završavaju se sa savremenom japanskom andergraund scenom – Pizzicato Five, Gito Gito Hustler, Go!Go! 7188. Njihov nastup je provokativan, silovit i zavodljiv. Debitanski album Samo površno i komercijalno! objavljen je decembra 2010. u vlastitoj produkciji uz pomoć Kulturnog centra Pančeva, pod producentskom palicom Nikole Pavlovića (bend Oružjem protivu otmičara). S albuma se izdvojilo nekoliko singlova: “Porno karaoke”, “Raketa”, “Tirkizne revolverke”, “Neko nema ni to”. Bend čine: Snežana Popović – vokal, Sofija Jovanović – bas, Selena Simić – bubanj, Sara Ćirić – gitara.

NEMESIS

Bend Nemesis je nastao krajem 2013. kada su pevačica i bubnjarka došle na suludu ideju da osnuju all-girl metal bend s kojim bi za početak obrađivale pesme svojih omiljenih bendova kao što su Arch Enemy, Krijejtor, Death, Pantera. Njihov cilj je da dokažu i pokažu da i devojke umeju da sviraju žestoku i brzu muziku. Trenutno rade na svom albumu prvencu i spotovima. Bned čine: Sanja Drča – vokal, Aleksandra Petrović – gitara, Tijana Milivojević – gitara, Anja Tvrtković – bas, Selena Simić – bubanj.

Ulaz slobodan.