PODELI

Sve popularniji alternativci, sastav Brigand koji radi na relaciji Beograd – Pančevo, a koji je u više navrata osvojio publiku Vračar Rocks festivala, na zahtev publike nastupiće u Centru za kulturu Božidarac sledećeg petka, 17. aprila, uz specijalne goste – Autogeni trening i grupu Vizelj.

Svi koji već petu godinu prate razvoj grupe Brigand kažu da nema tih reči koje mogu da opišu specifični muzički izraz i energiju kojom ovaj bend odiše na svirkama uživo, što je najbolja preporuka i poziv da se poseti Vračar Rocks festival u petak, 17. aprila, kada će pored hitova sa albuma ,,Zaplešimo grešnici” Brigand publici predstaviti i nove pesme na kojima trenutno rade, a koje će objaviti na narednom izdanju.​


Zajedno sa Brigandom u Božidarcu će nastupiti i crnogorski Autogeni Trening, bend nastao davne 2000. godine, a koji je do danas svirao na mnogim festivalima i u mnogim klubovima sirom regiona. Publika Božidarca biće u prilici da čuje hitove sa njihova dva do sada objavljena albuma – ,,Previše” i,,Na pučini živog peska”.

Budući da priprema pesme za debi album, sastav Vizelj će nastup na Vračar Rocks festivalu iskoristiti da opipa puls beogradske publike kojа se rapidno uvećava. Potencijal ovog benda je već uveliko prepoznat – nastupali su kao gosti švedskog alternativnog kantri sastava Streets of Mars, grčkog benda​ The Spinners, osvojili su treće mesto na Mikser Double Dare takmičenju, a imali su i tu čast da otvore deseti jubilarni Rock Village festival.

​Početak je u 20h, a ulaznice su u pretprodaji po ceni od 300 dinara u Felix Shop-u (TC Sremska, Beograd). Na dan koncerta koštaće 400 dinara.