PODELI

Zagrebački bend Brkovi objavio je na svojoj zvaničnoj stranici www.brkovi.com  novi album pod nazivom „Hormon sreće“.  Dve godine posle izlaska poslednjeg, „Torzo Dade Topića“, Brkovi su objavili svoj novi, sedmi po redu, studijski album.

Pored mogućnosti da ga besplatno skinete sa oficijalnog sajta benda, „Hormon sreće“ možete preslušati i na službenoj Youtube stranici benda, Brkovifolk, a dostupan je i na svim većim digitalnim servisima (Deezer, Spotify, Amazon, Itunes…).

Roberto Pavić je autor fotografije na omotu albuma, dok je dizajn covera delo Daška Milinovića.

Paralelno sa novim albumom, Brkovi su objavili i nova četiri video spota za pesme sa novog albuma. Pored naslovnog singla “Hormon sreće”, svoje video-premijere su dobile i pesme “Mazda”, “Lenta” i “Priča se o gradu”.

Brkovi su godinama unazad jedna od najvećih koncertnih atrakcija u regionu. Ove godine su, do sada, ostavili iza sebe već 20 nastupa, čeka ih burno festivalsko leto, a odavno su zakazani i veliki koncerti u zagrebačkom Domu sportova 20. oktobra i veliki beogradski koncert  3. novembra u Hali sportova “Ranko Žeravica”.

Foto: Roberto Pavić