U zagrebačkoj Tvornici kulture 21. 2. u oba pogona biće održana promo žurka uz Chew The Fat!Cro i ples pod maskama.

Nakon malog odmora CTF!Cro ekipa se vraća u Zagreb da zagreje publiku za zanimljiv zimski festival Snow boom koji će se od 13. do 16. 3. održati u olimpijskom centru Jahorina u BiH.

CTF!Cro ekipa osigurava odličan uvod jer se okuplja najbolja ekipa regionalne bass scene s čak četiri renomirana gosta iz Slovenije i Srbije, dok su za drugi sprat zadužene ekipe TakeMeOut! i Mixtape District. Početak je u 23 sata, a ulaznica za maskirane je 20 kuna do 00.30h, 30 kuna nakon ovog vremena. Za one koji nisu maskirani cena je 25 kuna do 00.30h, 35 kuna nakon toga.

Očekuju vas nastupi izvođača poput: Lunic, Necone, Side1, Cookie, Yesh i DMT.

Snow boom festival koji će biti promovisan 21.2. podrazumeva skijanje, boardanje, igre na snegu, dnevne ski žurke, noćne tematske žurke sa najboljim regionalnim DJ-evima, izlet i žurku u Sarajevu, na Jahorini. Festival je tematski podeljen na boom music i boom games koji zajedno čine snow boom – novu dimenziju snow festivala. Za dobru atmosferu zaduženi su Petar Dundov i GRAMOPHONEDzIE!, a uz njih tu su i Chew The Fat!Croatia i CFSN Djs.