PODELI

Više od pet hiljada ljudi proslavilo je peti rođendan organizacije Respect DJs na najvećem do sada, naravno petom, izdanju Green Love festivala.

Za svoj peti rođendan Respect DJs dobili su najlepši poklon – lica zadovoljnih klabera koji su se već po izlasku sa festivala  raspitivali o narednom izdanju Green Love festivala.

Marko Nastić, Matthew Hoag, Vladimir Aćić, Lea Dobričić i Noise Destruction držali su publiku budnom do ranih jutarnjih sati, a velika sala SPENS-a bila je ispunjena neverovatnom energijom i klaberima svih generacija.

Ljubitelji starog dobrog tehno zvuka uživali su u konceptu “Oldies goldies” koji ih je vratio u vremena gramofona i ploča, a publici omiljeni izvođači i prijatelji organizacije Respect DJs, takođe su izrazili veliko zadovoljstvo nastupom, celokupnom atmosferom i organizacijom.

Respect DJs priprema još iznenađenja u narednom periodu, zato pratite vesti na društvenim mrežama, a do tada, gledajte video sa događaja, fotografije, tag-ujte se i pripremite se za sledeći Green Love festival.