U subotu, 17. maja, posetioce kluba “Gun” očekuje nastup beogradskog benda Consecration.

Ulaznice po ceni od 500 dinara su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22 i na svake dve kupljene ulaznice (u pretprodaji), bend poklanja po jedan disk albuma “Univerzum zna”.

Consecration svira mešavinu psihodeličnog roka 70-ih i modernog metala karakterističnog za bendove s kraja 90-ih prošlog i početka ovog veka.

Consecration je za 14 godina postojanja objavio 4 studijska albuma – “Aux”(2008, besplatan download), “.avi” (2010, Geenger Records),”Cimet” (2013, Geenger Records) i “Univerzum zna” (2013, Geenger Records).

U “Gun” klubu Consecration će promovisati dva izdanja objavljena prethodne godine, “Cimet” i “Univerzum zna”, kao i neke nove neobjavljene pesme.

http://www.youtube.com/watch?v=RCk3hlmK-VM

“Univerzum zna” je miksao Aaron Harris, bubnjar američkih bendova Isis i Palms, u svom studiju Vista u Los Anđelesu. Mastering za oba albuma je radio James Plotkin u Filadelfiji u SAD.

Sav novac od prodatih ulaznica u “Gun” klubu, Consecration će uložiti u sledeći, peti studijski album “Grob” (završni deo Cimet-Univerzum-Grob trilogije) na kome će ponovo raditi Aaron Harris i James Plotkin. Bend planira da se ovaj album pojavi na jesen ove godine.