PODELI

U nedelju, 5. januara, u Smederevskoj Palanci održaće se već tradicionalni nastup grupe Čovek bez sluha pred Božićne praznike sa početkom u 22h.

Ovog puta koncert je u prostoru Gradske Pivnice, a ulaz će se naplaćivati 200 dinara.

Zajedno sa njima sviraće i čačanski bend Za Dž. Palanačka publika uvek napravi atmosferu za pamćenje što ČBS već treću godinu za redom vraća u ovaj grad.

Krajem 2013. godine Čovek Bez Sluha je objavio spot za jedan od vodećih hitova sa još uvek aktuelnog albuma “Događaj dana”, “Superheroj”. ČBS nastavlja tamo gde je stao i posle fenomenalnog koncerta za kraj 2013. godine u Beogradu, u novu godinu ulaze radno, a osim u Smederevskoj Palanci očekuju ih nastupi 10. januara u Čačku, 13. februara u Nikšiću i 14. februara u Podgorici.

Za Dž će na koncertu svirati materijal sa albuma “Realnost zove” koji je izašao krajem protekle godine za nosioca Warner Music licence za Srbiju, Mascom records, a na repertoaru se nalaze još neke vrlo zanimljive pesme. Palančani su davno imali priliku da ih slušaju na zajedničkoj svirci sa hrvatskim The Rock Flock-om. Da je u pitanju bend koji vredi čuti govori i njihovo pojavljivanje na beogradskoj “Rolling Stone” promociji kao i utisci sa njihovog nastupa koji su se našli u poslednjem broju ovog časopisa.