PODELI

Sastav Love Hunters će prvi put u karijeri nastupiti u Centru za kulturu,,Božidarac” na Dan zaljubljenih, u petak 14. februara.

Pored čuvenih Hantersa predvođenih Milanom Muminom, publika Vračar Rocks festivala će na sceni ,,Božidarca” biti u prilici da vidi i nastupe Vile Filozofine i sastava Microsonic.

Iako su status kultnog benda stekli još ranih devedesetih godina prošlog veka, LOVE HUNTERS danas zvuče energičnije i svežije nego ikad! To će i dokazati beogradskoj publici sledećeg petka, 14. februara, kada će pored hitova zahvaljujući kojima su stekli kultni status, premijerno izvesti i novi singl – pesmu “Black and Blue” koja će svoju premijeru doživeti u petak 07. februara na Radiju Novi Sad (za novinare i prijatelje promocija singla i spota odigraće se u ponedeljak 10.02.2014.god. u novosadskoj pivnici ,,Gusan” u 18h)

Novosadski indie-rock bend MICROSONIC koji kritičari opisuju kao ,,psihodeliju panonske ravnice, negde na pola puta između Air-a i Sonic Youth-a” takođe će prvi put nastupiti u Božidarcu, a predstaviće se autorskim pesama sa debi albuma “Unreal Images” koji će početkom proleća objaviti SKC Novi Sad, a koji je najavljen singlom “Plastic Sky”. Originalnim pistupom muzici i harizmom pevačice i basistkinje Danijele Jakobi, Microsonic će Danu zaljubljenih dati poseban šmek.

Još jedna dama, Julia Boroš, poznatija kao VILA FILOZOFINA, ,,razbudiće uspavane umove i usamljena srca”, kako sama kaže, i predstaviće pesme sa hvaljenog albuma ,,Samospoznaja”. Na Beogradskom autorskom rok festivalu Vila Filozofina je nedavno dobila specijalnu nagradu za najkompletnijij umetnički i muzičko-scenski nastup, te će publika Vračar Rocks festivala od Julie Boroš svakako imati šta i da vidi!

Jedan od najžešćih muških vokala, uz dva specifična ženska, Dan zaljubljenih na Božidarcu učiniće atipičnim i neponovljivim!

Ulaznice mogu da se kupe po pretprodajnoj ceni od 350 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u ,,Božidarac”, na veče koncerta, ulaznice koštati 500 dinara.

Koncert počinje u 20h.