Svetska DJ zvezda i legendarno ime progressiv house scene, holandski DJ Dannic, nastupiće na ovogodišnjem Serbia Wonderland Open Air Festivalu na Kalemegdanu u petak 3. jula.

Dannic, čiji je nastup na prošlogodišnjem Tomorrowlandu proglašen najboljim nastupom te godine, u Beograd donosi novi i progresivniji zvuk, a publici obećava potpuni spektakl.

Holandski DJ i producent, predstavlja jedan od najvećih skokova na svetskim top listama i nedavno je napredovao za čak 44 mesta i tako zauzeo slavno 30-to mesto Top 100 DJ Poll liste, čime je u potpunosti je opravdao svoju titulu jednog od najboljih na svetskoj EDM sceni. Svojim velikim uspehom potvrdio da je se holanski DJ-evi, poslednjih godina, visoko plasiraju i definitivno osvajaju svetsku DJ scenu.

„Dannic is amazing!“, reči su kojima Hardwell jednostavno, ali i više nego dovoljno opisuje svog prijatelja i saradnika. Veliku podršku kako Hardwella tako i Nicky Romero-a, holandski DJ i producent dobio je već kod prve trake „Doster“, koju je izdao pod etiketom Revealed Recordings-a. Nakon toga, sa Hardwell-om ulazi u studio, gde zajedno rade na melodiji za „Kontiki“, koja tog leta postaje prepoznatljiv simbol svih letnjih festivala i zauzima mesto u setovima brojnih DJ-eva.

Serbia Wonderland je objavom ovako velikog imena i selidbom festivala na atraktivnu lokaciju kao što je Kalemegdan ispunio obećanja data publici nakon prošlogodišnjeg Open Air-a, da će line up iz godine u godinu biti sve jači, i da će festival rasti i razvijati se. Sav prihod uložen je nazad u razvoj festivala, a Serbia Wonderland se sada nalazi na dobrom putu da postane simbol Beograda.

Open Air 2015. održavaće se 3. i 4. jula, na tvrđavi Kalemegdan. Cena karata je 2000 RSD, za oba dana festivala, a organizatori su za ovu godinu omogućili i kupovinu karata na rate. Naime, kartu za festival moguće je rezervisati za 500 RSD, a ostatak novca isplatiti do samog festivala u još najviše dve rate. Karte se mogu naći na svim blagajnama Eventima, a kupovina na rate moguća je u prostorijama Jungle Tribe-a (Gospodar Jevremova 49), ili ih možete naručiti online putem sajta.