Od srede do nedelje u klubu BitefArtCafe u Beogradu očekuje vas zanimljiv sadržaj – od salse, preko stand up komedije do koncerta britanskog bluz benda.

U sredu, 20. novembra, biće ponovo organizovana plesna žurka „Salsa Party – La Noche de Havana”.

Nije bitno da li znate korake, jer se na salsa žurkama uvek nađe neko ko će vam objasniti pokrete. Salsa žurke se organizuju svake srede od 22h.

Petak, 22. novembar, rezervisan je za St. LOUIS. St. Louis svirka se bazira na funk, soul, r&b, rege, hip-hop, pop-rock, latino i etno stilovima, te se slobodno može reći da je to i fuzija svih ovih pravaca.

Subota, 23. novembar, biće u znaku Stan Up komedije. Nastupaće Srđan Dinčić, a početak je u 21.30h.

Srđan Dinčić je stand up komičar ili kako ”moderni” ljudi vole imenom da daju na značaju svom zanimanju, on je menadžer duhovitih scenskih aktivnosti govornog tipa. O mnogo stvari u životu pojma nema, ali ga to ne sprečava da o svemu kaže svoje mišljenje. Jednostavno ne dozvoljava da njegova genijalnost poklekne pred takvom preprekicom kao što je potpuno neznanje.

Iste večeri, nakon Srđanovog nastupa, muziku za vas će birati DJ Makao.

U nedelju, 24. novembra, u klubu BitefArtTeatar gostuje Norman Beaker Band.

Petočlani Norman Beaker Band, sastavljen od najcenjenijih britanskih muzičara, održaće koncert u sklopu svoje evropske turneje.

Gitarista, pevač, kantautor i producent, Norman Beaker je predvodinik jednog od britanskih najboljih i najoriginalnijih bluz bendova već tri decenije. Tokom godina sarađivali su sa rock&roll i r’n’b veličinama poput: Chuck Berry, Buddy Guy, BB King, Jimmy Page, Robert Plant, Graham Bond, Jack Bruce, Lowell Fulson, Peter Green, Paul Jones, Alexis Korner, Louisiana Red, Fenton Robinson…

Cena ulaznice je 500 dinara, a može se kupiti svaki dan u klubu BitefArtCafe (Trg Mire Trailović) od 18 do 22h.

Pratite Remix Press i dalje jer ćemo u saradnji sa BitefArtTeatar klubom ovih dana deliti ulaznice za salsa veče, Stand Up veče i koncert Norman Beaker benda.