PODELI

Niški sastav Dok7 u proteklom periodu vredno je radio na novim pesmama, a ovih dana aktuelizovali su priču i o novom video spotu.

Dok7 su, iako još „igraju“ na ivici demo faze, već etabliran bend u krugovima koji prate dešavanja na domaćoj i regionalnoj punk-rock sceni, a nastupi na velikim festivalima na čitavom prostoru bivše Jugoslavije to i potvrđuju.

 

„Na novom albumu naći će se deset novih pesama. Cela etapa privodi se kraju i trenutno se nalazi u finalnom procesu miksa i produkcije. U međuvremenu pripremamo snimanje spota za jednu od pesama sa albuma“, otkriva Ivan Matejić.

Vredna ekipa posle zapaženog nastupa u finalu Belgrade Demo Fest Live prošle godine, za koji kažu da im je „otvorio mnoga vrata koja su do skora bila zatvorena i pomogao u svim sferama plasiranja muzike”, zabeležila je značajan broj koncertnih nastupa, a Ivan otkriva koji su im dalji koraci, uporedo sa završetkom albuma i novog spota: „Slede pregovori sa izdavačima i organizacija promocije. Promocija će biti odrzana u Nišu i Beogradu, a nakon toga pripremamo promotivni tour po drugim gradovima Srbije i regiona. Radimo punom parom, ali ima tu puno bitnih sitnica koje je potrebno pokriti kako bi zaokružili celu stvar i ostvarili našu zamisao. Iskreno se nadamo da će se sve zavrsiti do druge polovine marta“.