PODELI

U subotu, 22. marta u beogradskom klubu Gun nastupiće E – Play i promovisati najnoviji album “Obični ljudi”.

E – play iza sebe ima 4 albuma, a trenutno sviraju u postavi Maja Cvetković, Danilo Nikodinovski i Goran Ljuboja Trut. U Gan klubu će imati i gostujući prateći vokal Kiku Jovanović.

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 500 dinara i mogu se kupiti u kafeu Šikarica, Skadarska 22. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 700 dinara.

E – Play je krajem 2012. godine objavio singl “Hiljadu ljudi” i tom pesmom najavio pravac u kome će se kretati album “Obični ljudi”. Nakon toga usledili su singlovi “Iluzija” sa Matijom Dedićem, “Ljubica” i “Divan dan”. Od sastava E – Play se sve očekivalo samo ne upliv u jazz. Međutim, uz gostovanje Matije Dedića, oni su pokazali da mogu na vrlo simpatičan način da spoje dve vrlo različite stvari. Upravo zbog toga pesma “Iluzija” je pobrala mnoge simpatije slušalaca. Dok je pesma “Ljubica” bila samo još jedna potvrda starim fanovima da E-play definitivno vlada na terenu žustre energije i jasno izraženog stava, pesma

“Divan dan” je definitivno najveći hit na albumu. Pored ovih singlova na albumu se nalaze i pesme “Heroj”, ”Ovde”, “Moždaneko”, “Čoveče ne ljuti se” i “Sedmica” (instrumental). Na celom albumu Majine unikatne bas deonice ovoga puta je ispratio dobro poznati bubnjar Trut koji se na ovoj ploči prvi put oprobao u nekim novim ritmovima, dok je gitare potpisao Danilo Nikodinovski.

Album “Obični ljudi” je izašao za Srbiju pod Mikser etiketom u decembru 2013. godine, a za teritoriiju Hrvatske izlazi u martu 2014. godine.

Album “Obični ljudi” možete besplatno preuzeti ovde.