PODELI

Sjajni debi album „Nova Tempore“ kragujevačke petorke Epilog pojavio se pred samu Novu godinu pred željnom publikom u izdanju beogradske izdavačke kuće Take It Or Leave It Records, a evo i drugog po redu video rada. Ovog puta u pitanju je duet rađen sa  Borom Đorđevićem za pesmu „Sneg”.

Kompletan album je snimljen u studiju kragujevačkog Doma omladine pod uvek budnom producentskom pažnjom lidera grupe, glavnog autora i gitariste Dragana Uroševića Uroša, najširoj javnosti poznatog kao osnivača i tvorca neprolaznih hitova grupe Osvajači. Uz njega u tehničkom delu stvaranja albuma “Nova Tempore” značajnu ulogu su imali između ostalih i Predrag Pavlović (vokal grupe), i Ivan Grujić Gnjurac. Jedini duet na albumu urađen je sa Borom Đorđevićem Čorbom za pesmu “Sneg”.

Video singl “Sneg” režirao je basista grupe Ratko Petrović u produkciji kuće RAX Media Production uz tehničko- vizuelnu pomoć firme Euroton Kragujevac. Spot su snimali Lucky, Koki i Ralle, dok su kadrovi sa Borom Đorđevićem i njegov vokal snimani u muzičkom studiju Asfalt u Beogradu. Te kadrove snimao je Vuk Protić Haludža.