U susret jubilarnom petnaestom EXIT festivalu kuća ProMediaPromotion 19. juna u bašti Sava centra, organizuje “Explosive stage Exit promo događaj” pod nazivom  „Nismo ovde samo zbog para“.

Ove večeri nastupiće nekoliko bendova različitog žanra i zvuka kako bi što više dočarali kolorit muzičkih dešavanja koja vas očekuju od 09.-12. jula 2015. na tvrđavi Petrovaradin.

Uz promotivnu cenu od 300,00 dinara moći ćete poslušati Feud, Bijesove, SMF, Bolesnu štenad i The long noses.

Šta reći nego – kakva ekipa! Oni nisu tu zbog para, što dokazuju svojim nekompromisnim nastupima i muzikom. Verovatno najtvrđa kombinacija rokenrol bendova, svaki različit i poseban po svojoj pojavi i interpretaciji. „Čast nam je što smo ih okupili na jednom mestu, za jedno veče, samo za odabrane koji žive rokenrol“ izjavili su organizatori.

Skoro deceniju nakon napuštanja kultne grupe Sunshine, 2010. godine, Ramirez osniva grupu Feud sa Vukom Protićem Haludžom, bivšim članom projekta Klinika. Spotovima za pesme „Milion milja“ i posebno „Vlast“, Feud su privukli pažnju javnosti kako jedan bend odavno nije na ovim prostorima. Nakon objavljivanja albuma “Svinjotaur” jasno je bilo da se na sceni pojavio jedinstven, beskompromisan sastav sa stavom!

Činjenica da Bjesovi zrače ne samo u okviru rokenrola nego i na razne druge strane i to veoma jako, je razlog da i dan danas, posle skoro 20 godina postojanja, imaju brojnu publiku sastavljenu od ljudi izmedju sebe vrlo različitih, ali koje povezuje najveće pitanje koje sebi bilo ko od nas može postaviti – pitanje svrhe čovečijeg postojanja.

SMF je kultni hard core bend koji postoji da bi svirao na koncertima. Na živim svirkama njihove stvari zvuče još energičnije, publika je uvek dobro raspoložena, i stvara se posebna atmosfera kakva se može sresti samo na hardcore koncertima.

Bolesna štenad je bend koji svoju snagu daje u direktnom kontaktu sa publikom, sve ostalo za njih je manje bitno! Drugi album ovog benda “Desiće se lepe stvari” pokazuje zaokret i pravac kojim ovaj sastav nastavlja nakon uspešnog debitantskog izdanja. Koliko je taj album bio direktan, oštar i brz, ovih jedanaest pesama čine jedan, pre svega, slojevit, nešto mračniji i zahtevniji album. Novom zvuku doprineo je nema sumnje i Nikola Vranjković koji je svoje bogato iskustvo odslikao kao producent albuma i koji je na neki način član benda iz senke.

The long noses je Rockin’ bluse bend orginalan u svom autorskom i izvođačkom nastupu sa specifičnim vokalom i žestokom svirkom ne ostavljaju za sobom ravnodušne.

Karte u pretprodaji po ceni od 300 dinara možete nabaviti u Felix Shopu i klubu Sioux (Skadarska 40a).