Singl “Christmas Time” zajedničko je delo devet finalista muzičkog projekta Beautiful Voices Of Croatia, a spot za pomenutu pesmu snimljen je i premijerno će biti predstavljen sledećeg ponedeljka.

Muzički projekt Beautiful Voices Of Croatia idejno je zamišljen da finalistima popularnog TV show-a pruži priliku za daljnji rad, druženje i zabavu te sticanje novih iskustava predstavljanjem publici kroz sezonske akustične nastupe.

Okupila ih je specijalistkinja tržišnih komunikacija, Glorija Škare, inače i sama muzičarka, koja je sa čak 18 finalista održala 20 letnih koncerata širom Jadrana. U raznim su akustičnim postavama izvodili strane hitove s Billboard lista i stekli brojne fanove i simpatije publike.

Tokom sezone porastao je interes za angažmanom ovih fantastičnih mladih vokala koji su prema rečima mnogih organizatora i posetioca, svojevrsno osveženje i prava poslastica.

Pored singla koji je objavljen pred Božić, gotov je i kompletan materijal za snimanje zajedničkog albuma koji će izdati Dallas records iduće godine.