Grupa Fitnes promovisaće svoj novi singl „Blato“ 27. maja u Kragujevcu. Odsviraće neke nove stvari zajedno sa hitovima sa prethodnih izdanja.

Kao specijalni gosti nastupiće niški sastav Tevarbulebra koji ovih dana zaokuplja pažnju javnosti svojim debi albumom “Ko se nađe, tu smo” objavljenim za onlajn etiketu Druga Stvar. 

Bend Fitnes je instrumentalni rock sastav iz Kragujevca čije stvaralačko jezgro čine braća Furunović (Saša, Goran i Aleksandar). Grupa postoji od 2003. godine i za to vreme je promenila nekoliko postava. Saša i njegov najmlađi brat Aleksandar su osnovali bend, a 2009. godine im se priključuje Goran, pa Furunovići zajedno kreću u slobodnu adaptaciju svojih muzičkih ideja, pod imenom Fitnes. U pitanju je off projekat članova grupe Popečitelji – Saše i Gorana Furunovića.

Tevarbulebra je fusion-rock instrumentalni sastav iz Niša koji je osnovan marta 2013. godine, a koji čine Stefan Milojković (bubanj), Ivan Stanojević (bas), Vladimir Jovanović (gitara) i Miloš Blagojević (gitara). Zapažene nastupe imali su na Nisville Jazz festivalu 2014. godine u Nišu, Bedem Fest-u 2015. u Nikšiću i na festivalu Omladina 2015. u Subotici na kojem su osvojili prvo mesto. Neke od njihovih numera su se pojavile na kompilacijama URBANIS(H) I i Black Planet Records: Balkan Under the Radar III.

Koncert će biti održan u Studentskom kulturnom centru sa početkom u 22h.