Glory Dayz festival održaće se u zagrebačkoj Tvornici kulture 28. i 29. septembra.

Festival je prvobitno trebalo da se održi na Velesajmu, ali je premešten.

Takođe je došlo je i do izmena u programu.

„S obzirom na veliki interes medija i publike za Glory Dayz Festival, ali ne i zadovoljavajuću pretprodaju ulaznica, odlučili smo ne ugroziti prvo izdanje Glory Dayz festivala eventualnom slabom posjetom u velikom prostoru te smo ga odlučili organizirati u adekvatnijem prostoru. Tvornicu Kulture smo odabrali jer pruža odlične tehničke uvjete za održavanje malog indoor Festivala, osobito ponovno preuređena za novu koncertnu sezonu. Nadamo se da će općenita situacija dogodine omogućiti da se Festival proširi i održi u onim razmjerima kao što smo i zamislili.“ – izjavio je Branko Komljenović, direktor Menarta, organizatora Festivala.

Od najavljenih stranih zvezda nastupiće Saint Etienne, Spiritualized i Josh T. Pearson. Od hrvatskih izvođača neće nastupiti Pavel, a od regionalnih zvezda neće nastupiti Goribor, Darkwood Dub i Intruder kao što je bilo najavljeno.

„Na žalost, uslijed ovih promjena, nekoliko bandova koje smo najavili neće nastupiti ovom prilikom, ali trudili smo se zadržati što više najavljenih izvođača i time opravdati status pravog malog indoor festivala. U budućnosti ćemo se svakako potruditi i nadoknaditi fanovima ono što ovom prilikom propustaju, ali se također nadamo da će publika podržati naše napore da se festival održi i zaživi, kako bismo u sljedećem izdanju festivala priredili neka nova glazbena iznenađenja i time zahvalili svima na podršci.“ – izjavila je Zorana Kličković.

Budući da se cena ulaznica od 1. septembra ne menja na 290 kuna, već ostaje 270 kuna, svima onima kojima su ulaznice već kupili, ulaznice važe i za novi dvodnevni program u Tvornici Kulture. Svi koji su već kupili ulaznice i ipak ih žele vratiti, to mogu učiniti od ponedeljka 03.09. do 15.09. samo na prodajnim mestima Eventima na kojima su ulaznice i kupili.

Svi oni koji su kupili ulaznicu preko weba i žele je vratiti, mogu da se jave na: info@eventim.hr.

Ulaznica još ima u prodaji, ali budući da je kapacitet Tvornice manji od predviđenog prostora na Velesajmu, u prodaji ograničen broj ulaznica.

Cena jednodnevne ulaznice je 180 kuna, a cena dvodnevne ulaznice 270 kuna. Ulaznice su u prodaji u sastavu Eventima i na www.eventim.hr.

Program festivala

Petak, 28. septembar:

Spiritualized

Josh T Pearson

Svadbas

Lollobrigida

SuperOperater

Subota, 29. septembar:

Saint Etienne

Cults

Nipplepeople

Kimiko

Rebel Star

Pink Studio

New Wave Syria

Program u petak, 28.09. počinje u 20h, a u subotu 29. 09. nešto ranije već u popodnevnim časovima.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.