PODELI

Rokanje festival biće održan prvi put ovog leta u Beogradu, na kalemegdanu 26. i 27. avgusta na terenima KK Partizana. 

Rokanje festival ima za cilj da okupi više live bendova različitih muzičkih žanrova kao što su punk rock, reggae, electro pop, alternative rock i rap.

GOBLINI, BAD COPY, ARTAN LILI, IRIE FM, LOLLOBRIGIDA, STEREO BANANA i STRUKA&LUD  je ekipa  koja će rokati ovog leta na najboljoj lokaciji u gradu.

U okviru kampanje festivala održavaće se i promo svirke u novootvorenom pabu #Rokanje (Cetinjska 15a) na kojima ćete moći da osvojite ulaznice za ovaj događaj. Svi koji dođu na vikend otvaranja od 13. do 15. maja imaće priliku da dobiju ulaznice za festival.
Za više informacija o vikendu otvaranja pogledajte OVDE.
U pabu će se predstavljati izvođači koji će “izrokati” beogradsku tvrđavu  ovog leta. Festival planira da kroz konkurse i takmičenja aktivira mlade i neafirmisane bendove koji će imati priliku da zasviraju na istom stejdžu zajedno sa ovim dobro poznatim imenima.

Ako ste  ljubitelj elektronske muzike i dobrih svirki Rokanje Vas vodi na inovativno party putovanje kod grofa Drakule u Transilvaniju za Noć Veštica na kom će nastupati ARTAN LILI, STEREO BANANA, AERO, ROXA, CALAVERA & MANYA i TEO TRUNK.  Za više informacija pratite Facebook stranicu.