Šabački sastav GOBLINI, obradovaće svoje mnogobrojne fanove još jednim koncertom u Beogradu, ovog puta u letnjoj bašti Studentskog kulturnog centra 20. septembra sa početkom u 18 časova, pod nazivom “Goblini i prijatelji“.

Te večeri sa njima će nastupiti i bendovi TEA BREAK, SIEMPRE PELIGROSO, PROLEĆE, KIZA & BLUZA, CIGLA IN THE VUGLA i MENTALNA KOREKCIJA.

Ovom prilikom bend je pozvao sve fanove da dođu na vreme, kako bi od početka ispratili nastupe bendova koji sviraju te večeri sa njima.

“Ideja ovog koncerta jeste da binu podelimo sa bendovima koji vrede, a i da ih publika pozdravi na dostojan način. Mi ćemo biti tamo od samog početka i zajedno sa svima ispratiti te nastupe. Iskoristićemo priliku da se družimo sa našim fanovima, jer oni su naša pokretačka snaga.” rekao je Branko Golubović.

Karte za koncert možete kupiti na blagajni SKC-a Beograd, kao i u prodavnici Felix Shop u TC Sremska po ceni od 900 dinara do dana održavanja koncerta, dok će svi oni koji nisu iz Beograda moži da kupe ulaznice na dan koncerta (uz ličnu kartu) po istoj ceni.

Podsećamo vas, Goblini su prethodni koncert u bašti SKC-a održali 28. maja 2011. godine, a kako je bilo na tom koncertu možete pogledati ovde.

Foto: Marko Ristić