Goblini će sutra, 8. marta, održati veliki beogradski koncert u Hali sportova, gde će promovisati novi CD album “Roba s greškom”, a frontmen Branko Golubović Golub najavljuje odličnu svirku i par istinskih iznenađenja.

“Ispred nas svira odlični novosadski bend Grate, a tokom našeg nastupa biće gostiju, smatramo izuzetno zanimljivih, ali ne bi da ih otkrivam i sve pokvarim. U svakom slučaju sviraćemo oko dva sata. Pored toga što je ovo promocija novog, navršava se 22 godine postojanja benda i 20 godina od prvog albuma tako da ćemo ljudima ponuditi presek naše karijere”, najavljuje Golubović.

Za bend koji je krenuo u nevreme mutnih devedesetih, potom prekinuo rad u naponu snage 2001. godine usled Golubovog odlaska u inostranstvo, i konačno nenadano se vratio koncertno 2010. godine i jesenas diskografski albumom “Roba s greškom”, koncert u Hali sportova biće najveći samostalni koncert u karijeri, koji će biti kako članovi Goblina smatraju “preloman trenutak u radu benda”.

“Cilj nam je da dokažemo da možemo u Halu sportova. Da nam je ovo eko predložio pre četiri godine ne bih mu verovao, a pre 20 godina samo bih se nasmejao. Očekujemo sjajnu atmosferu i potrudićemo se da do nje i dođe, naravno uz žestoku svirku”, kaže frontmen šabačkog benda.

Ulaznica za koncert košta 1.000 dinara, a fan pit je već rasprodat. Prodaja ide preko mreža Eventim, Gigstix i Ticketline i u Beogradu u “Jugotonu” (Nušićeva 27), kao i na blagajni Hale sportova.

Na našem portalu možete pročitati i intervju sa Leom, gitaristom Goblina, koji je u istom izjavio da “ne mogu da dočekaju taj 8. mart”.

Foto: Marko Ristić