PODELI

Kada već zaboravite da ste bili na godišnjim odmorima, na raspustu, na letnjim žurkama, Respect DJs će vas iznenaditi jednom velikom žurkom u velikoj sali SPENS-a.

17. oktobra vas očekuje najveći GREEN LOVE festival do sada!

Proslavite 5. rođendan organizacije Respect DJs uz peto izdanje GREEN LOVE festivala i dobro poznata imena klupske scene: MARKO NASTIĆ, MATTHEW HOAG, VLADIMIR AĆIĆ, LEA DOBRIČIĆ i NOISE DESTRUCTION!

Publika Green Love festivala imaće priliku da čuje set Marka Nastića koji je pripremljen specijalno za ovu priliku, kao i talentovanog Vladimira Aćića koji je pre 10 godina ušao u istoriju najboljih domaćih DJeva sa DJ setom na 4 gramofiona! Pored njih, nastupiće i ponos domaće elektronske scene, Lea Dobričić koja je pobedom na takmičenju na Ibici postala rezident najpoznatijih svetskih klubova, kao i Noise destruction, novosadski pioniri tehno zvuka.

Uđite u vremensku mašinu i vratite se u doba kada su DJ-evi radili sa gramofonima i pločama.

Green Love 5 će obeležiti svetski poznat koncept “Oldies goldies” koji nas vraća u vremena gramofona i ploča, te će najveća imena domaće i regionalne elektronske scene pripremiti pravu poslasticu za klupske sladokusce.

Očekuje se da će ovoj velikoj tehno žurci prisustvovati preko 5000 ljudi. Oebzbedite kartu na vreme.

Promo cena karte iznosi 490 dinara, a može se nabaviti na prodajnim mestima Gigs Tix-a, kao i putem sajta www.gigstix.com. Požurite!

Kupci koji svoje ulaznice donesu u GIGS TIX, u Pariski magazin, će bez obzira na mesto kupovine, za svaku donetu ulaznicu dobiti po jednu pozivnicu gratis. Broj pozivnica je ograničen na 100!

Ovog puta, delimo vam dva puta po dve ulaznice za Green Love 5. Prvih dvoje čitalaca koji nam se jave na mail office@remixpress.com dobiće po dve ulaznice.