Organizatori GREEN LOVE festivala, Respect DJs, održali su dato obećanje.

Green Love festival traje cele godine, pružajući klaberima nezaboravne žurke.

Nakon sjajnih izdanja na SPENSu u martu i maju, kada smo uživali u ritmovima Uto Karema, Paco Osune, Siniše Tamamovića, Vladimira Aćića, Lee Dobričić i mnogih drugih, očekuje nas pravi provod za hladne dane u oktobru i decembru.

Sledeća velika Green Love žurka zakazana je za subotu, 17. Oktobar, na dobro poznatom mestu, SPENS-u, uz JAY LUMEN-a, specijalan nastup Marka Nastića, Noise Destruction, Vladimira Aćića i Respect DJs.

Kao šlag na torti, poslednja Green Love žurka ove godine biće održana 4. decembra i to uz neke od najtraženijih DJ dama današnjice kao što su NASTIA i  Lea Dobričić.

Sutra, 17. oktobra na SPENS-u, “Green Loveri” imaće priliku da čuju specijalan nastup Marka Nastića koji je pripremio za naredno izdanje festivala i koji će trajati čak tri sata! Miks pult zauzeće i JAY LUMEN, koga smatraju jednim od DJeva nove generacije koji je najbrže stekao veliku popularnost. Do sada, na top listama, njegove trake zauzimale su 9 puta prvo mesto, 24 puta su bile u prvih 10 i nekoliko puta u Top 20. Njegove dinamične pesme, pune gruva i laganih vokala čućemo 17. oktobra, kao i hitove kao što su Nobody, Get Ready, The Drummer, Get Yaa…

Za 4. decembar rezervisan je ludi provod uz sjajne DJ dame. Takođe na SPENS-u nastaviće se sa velikim Green Love festivalom uz poslednju žurku u ovoj godini koju osvajaju DJ NASTIA i Lea Dobričić.

DJ Nastia, najtraženija producentkinja i DJ iz Ukrajine, u poslednje tri godine svakog vikenda nastupa na različitim mestima u Evropi. Kažu da tajna njenog uspeha leži u kvalitetnoj dance muzici sa ukusom, a da je njena specijalnost energija koju deli sa ljudima tokom svojih nastupa. Nastiu možete čuti na velikim muzičkim festivalima, kao i u mnogim underground klubovima, a 4. decembra definitivno na SPENSu, kada će pored nje nastupiti i sjajna Lea Dobričić, svetski poznata DJ zvezda iz Srbije.

Najlakši način da obezbedite ulaz na obe žurke, u oktobru i decembru omogućava GREEN LOVE KARTICA koja je u prodaji na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od samo 990 dinara. Ukoliko pak želite da kupite karte za pojedinačne žurke, to možete učiniti u Gigs Tix-u po ceni od 690 dinara za oktobarsku, kao i za decembarsku žurku.