PODELI

Ove nedelje nas očekuje bogat muzički program u Omladinskom centru CK13.

Večeras, u četvrtak, 19. marta u 21h nastupaju Holographic Human Element, progresivni post-rock bend iz BiH i HiQulus, alternative indie rock progressive bend iz Novog Sada, koji je u fazi snimanja prvog albuma pod radnim nazivom ‘UniQue’.
Cena ulaznice: 200 din.

U petak, 20. marta u 22h nastupiće Stuttgart Online, beogradska garažna rokenrol grupa koja postoji od 2006. godine, a web magazin Popboks ih proglašava najboljim debitantima 2007. godine. Prvi album, “Radost svakom domaćinstvu” snimaju tokom 2009. u beogradskom studiju Digimedia sa producentom Borisom Mladenovićem i objavljuju iste godine za izdavačku kuću Odličan hrčak. Stuttgart Online su: Bojan Slačala (bas i glas) i Marko Barišić (bubnjevi i glas). Grupa će specijalno ovog puta u Novom Sadu nastupiti u najjačem sastavu, pojačana gitaristom Draganom Kneževićem i basistom Demirom Ahmetovićem.
Cena ulaznice: 400 din.

U subotu, 21. marta u 21h nastupiće Proleće + Anti You + Against the Odds.

Dolazak proleća, novosadski punk hardcore veterani Proleće, obeležiće tradicionalnim gigom, svojim trinaestim, u CK13. Biće to finalno veče zajedničke vikend ture sa sastavom Anti You.

Anti You je jedan od najboljih italijanskih i evropskih hardcore/punk bendova. Album “Two-Bit Schemes And Cold War Dreams” iz 2010. sa pesmama koje traju oko jednog minuta, najviše podseća na Career Suicide, Social Circkle ili Teen Idles u novoj produkciji. Pred kraj 2013., bend je objavio drugi odličan album “Blank Stares”. Tih 16 pesama obavezno su štivo za sve one koji u hardcore muziku ulaze jedinim logičnim putem, iz punka. Četvorka iz Rima provela je prošle godine lep vikend u Novom Sadu, a svirke na To Be Punk festivalu kao i matine gig narednog dana u DC-u bili su dovoljno jak razlog da se momci vrate na istu adresu. Ovaj put Anti You će zajedno sa Prolećem održati tri koncerta. Osim novosadskog, gostovaće u Zemunu i Mužlji.

U subotu 21. marta nastupiće i mladi lokalni sastav Against The Odds koji se navikao na binu u CK13 gde se oseća bukvalno kao kod kuće.
Cena ulaznice iznosi 300 din.

U nedelju, 22. marta u 17h: Besplatna radionica gitare. Voditelj je Nikola Dražić.