PODELI

Slavljeničku turneju povodom 15 godina postojanja benda, trenutno najpopularniji hrvatski rock bend Vatra, proslaviće velikim koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Na binu Velikog pogona, bend će izaći 17. oktobra, a reč je o prvom samostalnom koncertu u Tvornici nakon promocije albuma “Ima li budnih” iz 2011. godine.

Na velikom slavljeničkom koncertu, bend će predstaviti svojevrsni presek dugogodišnje uspešne karijere – od prvog singla “Vrati se”, do aktuelnog hita “Tango”.

Rođendansku pozivnicu svim prijateljima benda poslao je i Ivan Dečak:

“U sklopu slavljeničke turneje na kojom proslavljamo 15 godina benda, zaplesat ćemo “Tango” i u zagrebačkoj Tvornici kulture! Kako bi rođendanska proslava u potpunosti uspjela, potrebno nam je puno svijeća na torti! Stoga, pozivam našu publiku na rođendan Vatre i zborno pjevanje. Nadamo se da ćete svi doći na naš rođendan, jer svi ste i pozvani, a odbiti poziv na rođendanski party nije ok ;).Vidimo se 17.10. u Tvornici!”

Da razloga za slavlje itekako imaju, govori i podatak da se “Tango” već 19 uzastopnih nedelja nalazi na prvom mestu Top 40 službene nacionalne liste radijskih singlova, čime su postali novi rekorder liste najemitovanijih pesama u hrvatskom etru!

„Ako me dobro služi matematika, 133 dana u kontinuitetu Tango pleše na vrhu HR TOP 40? Ovako lijep san nismo mogli usnuti niti na najboljim tabletama za snove. Hvala svima vama koji ste na bilo koji način pomogli da Tango tako dugo ne gubi ritam“, rekao je tim povodom Dečak.

U ritmu “Tanga” požurite i po svoje karte za koncert!

Po promotivnoj ceni od 40 kuna moguće ih kupiti od  7. avgusta do 1. septembra.

Karte su u prodaji u zagrebačkom Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7) i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18).

Cene ulaznica:
7.8 – 1.9. – 40 kuna
2.9. do 16.10. – 60 kuna
Na dan koncerta – 80 kuna

.