PODELI

Vračar Rocks festival, Centar za kulturu ,,Božidarac“ i Udruženje roditelja ,,Čika Boca“ organizovaće 26. aprila humanitarni koncert za prikupljanje sredstava za rehabilitacioni kamp za decu obolelu od malignih bolesti.

Na humanitarnom koncertu nastupiće Svi Na Pod, Kristali, Sinestezija, Straight Mickey & The Boyz, Repetitor, i deca iz škole gitare Čupavko, a prihod će biti namenjen realizaciji terapije u kampu koji Udruženje roditelja ,,Čika Boca” organizuje na Divčibarama od 10. do 20. jula 2014. godine.

U kampu učestvuju deca i mladi od 7 do 18 godina koji su u detinjstvu lečeni od neke vrste maligniteta. Kamp optimističnog naziva ,,Mi možemo sve” prvi put je organizovan prošle godine, a sprovodi ga volonterski tim koji je ovoj hrabroj deci posvećen 24 sata dnevno. U kampu se realizuje proverena savremena metoda lečenja dečjeg kancera koja im pomaže da se nose sa ovom teškom bolešću i da prevazilaze njene posledice – programi kampa su specijalno osmišlјeni i prilagođeni potrebama mališana.

Prijave za kamp su u toku na sajtu http://kamp.cikaboca.org/ a više informacija o Udruženju i njihovom programu mogu da se pronađu na adresi http://www.cikaboca.org/

Vračar Rocks festival je već više puta pokazao humanost na delu, a zajedno sa Udruženjem roditelja ,,Čika Boca” ovoga puta će dati sve od sebe da obezbedi zdravu i veselu budućnost za naše najmlađe! Muzikom do izlečenja!

Ulaznice za humanitarni koncert koji će se u subotu 26. aprila u 20h odigrati u CZK ,,Božidarac” (Radoslava Grujića 3), mogu da se kupe u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od 300 dinara. Na ulazu na koncert posojaće kutija u koju će moći da se ubace dobrovoljni prilozi, a sav prihod od prodaje pića takođe će biti doniran za rehabilitacioni kamp.