PODELI

Dom omladine Pančevo uključio se u akcije pomoći nastradalom stanovništvu u poplavama i shodno situaciji u kojoj se nalazi naša zemlja, prekinuo održavanje redovnog programa i pokrenuo niz akcija sa svojim saradnicima.

Humanitarni koncerti:

Subota, 24. maj, 21h, dvorana “Apolo”: Bad Copy, Prti Bee Gee i Iskaz

Nedelja, 25. maj, 21h, dvorana “Apolo”: Stray Dogg i Rambo Amadeus

Ponedeljak, 26. maj, 21h, dvorana “Apolo”: Mute, Melmac Riders, By-Pass, Rezervni Plan, Period

Cena ulaznice za koncerte je 300 dinara po danu. Sav prihod od ulaznica biće uplaćen na račun Vlade Republike Srbije za pomoć u otklanjanju posledica poplava. Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici dvorane “Apolo”, Maksima Gorkog 6, od 12 do 18 sati, subotom od 14 do 18 sati, kao i na samom ulazu na dan koncerta.

Humanitarne koncerte organizuje Dom omladine Pančevo i saradnici: RTV Pančevo, Nedeljni list „Pančevac”, Klub američkog fudbala Pančevo „Panters”, Picerija „POPAJ”, Apatinska pivara, Obezbeđenje „Sfinga-Pro”, Agencija „Papi Chulo” i Kancelarija za mlade grada Pančeva.

Akcije prikupljanja pomoći

U Malom klubu Doma omladine Pančevo u ulici Svetog Save 10, u periodu od srede 21. maja do petka 23. maja u vremenu od 10 do 21 čas biće prikupljana sledeća pomoć:

-pelene za decu i odrasle

-konzervisana hrana

-flaširana voda

-igračke za decu

-čarape

Dom omladine Pančevo, Kancelarija za mlade Pančevo i Kultirno umetničko društvo “Stanko Paunović” – RNP Pančevo, u saradnji Sa Crvenim Krstom Pančevo poziva sva udruženja građana, organizacije mladih i za mlade, građane i građanke Pančeva da se priključe akcijama pomoći. Molimo sve humane ljude da donose samo robu koja je navedena. Polovna garderoba i lekovi nisu potrebni.

Izmene u redovnom programu:

Redovan program Doma omladine Pančevo, zbog opšte situacije u zemlji i trodevne žalosti, pretrpeo je izmene: odložen je filmski festival ”Slobodna Zona“, koncert sastava „Goribor“ i berza vinila, kao i koncert renesansne muzike.

Dom omladine Pančevo u okviru redovnog programa nastavlja sa organizacijom gradske književne manifestacije “Rukopisi 37” 30. i 31. maja 2014. godine, a Škola crtanja i Studio Pandemonium će normalno raditi i funkcionisati.