PODELI

Finale takmičenja „ Zasviraj sa Žujom“ održano je u Vintage Industrial Baru, a bendovi koji su dospeli do finala dolaze iz gotovo svih krajeva Hrvatske. Iz Zagreba su pred domaćom publikom nastupili Flavaroom, iz Bjelovara su došli Them Moose Rush, iz Rijeke su stigli The Black Room, a čak su iz Brela na svirku potegnuli Pešes.

Bendovi su imali 15 minuta da pred žirijem koji se sastojao od muzičkih novinara svih većih medija pokažu ono najbolje što mogu. Na ovogodišnjem INmusic festivalu bilo je mesta samo za jedan bend. Prebrojavanje glasova pokazalo je da Main stage ove godine čeka Them Moose Rush.

Them Moose Rush je bjelovarski rock bend nastao 2011. Nakon objave prvog singla “Untitled” u svirali su posvuda po Hrvatskoj i osvojili razne nagrade. Krajem prošle godine objavljuju svoj prvi live album “To Future Miss Sunshine” koji je odlično prihvaćen na promociji upravo u Vintage Industrial Baru, a pokupio je i odlične domaće i strane kritike. Bend je trenutno u fazi snimanja novog materijala koji će izaći kao 3 singla i 3 EP-a kroz sledećih godinu dana.

Ovi mladi i perspektivni momci iz benda Them Moose Rush otvoriće svirku na Main stageu u sredu 25.06.

Odmah nakon bjelovarskih rokera, na Main stage INmusic festivala dolazi bend koji je od ranije poznat zagrebačkoj publici. Iz Srbije stiže Hype! Četvoročlani bend će energijom pravog garažnog rocka isporučiti eksplozivnu mešavinu gitara,  pravi bubnjarski groove, melodične bas deonice i vokal koji se kreće u spektru od destruktivnih suptilnosti do čiste agresije. Hype je bend za koji već znaju mnogi u regiji, a kao i mnoge, ravnodušnima neće ostaviti i ovogodišnju festivalsku publiku.

Deveti  INmusic festival nudi jedan od najatraktivnijih line up-a u regiji. Osim već navedenih Pixies i MGMT, očekuju vas The Black Keys, Foals, Fratellis, Wolfmother, Bombay Bicycle Club, Flogging Molly, Partibrejkers, Rambo Amadeus i mnogi drugi. Osim atraktivnih izvođača očekuje vas i bogat festivalski program. Tu je i kamp koji ove godine seli na susedni Otok Trešnjevka. Ulaznica za atraktivni kamp koji je pontonom povezan s Otokom mladosti i koji je otvoren čak 6 dana košta 150 kuna. Ulaznice za festival i kamp kupite na ovlašćenim prodajnim mestima, a to su najbliži Tisak Media centar ili Tisak Media Webshop, Dirty Old Shop u Zagrebu i službene stranice festivala http://www.inmusicfestival.com.