“Ubiti Zorana Đinđića” je politički kabare, gorak i tačan, u kome je prikazana banalnost velikog zla. Novo igranje biće u SKCNS Fabrici 1. i 2. jula  sa početkom u 21h u  produkciji SKC Novi Sad.

Karte u pretprodaji mogu se kupiti u prodavnici Mungos, Zmaj Jovina 2 (pasaž). Cena karte iznosi 800 dinara, u ponudi je i promo paket od dve karte za 1200 dinara. Za studente je omogućen specijalan popust te oni mogu nabaviti karte po ceni od 500 dinara.

Pozorišni komad nastao u produkciji Studentskog kulturnog centra Novi Sad po motivima istoimene drame koju su napisali Rajko Đurić i Zlatko Paković, a adaptaciju i režiju ove drame potpisuje Zlatko Paković.

U predstavi igraju Nikola Đuričko, Emina Elor, Bojan Dimitrijević, Jovana Stipić, Igor Filipović i Milijana Makević. Predstava je nastala po motivima drame “Ubiti Zorana Đinđića” koju su napisali Rajko Đurić i Zlatko Paković, a adaptaciju i režiju ove drame potpisuje Zlatko Paković.

Scenografiju je uradio Nikola Džafo, muziku je komponovao Božidar Obradinović, tekst songova je napisao Tomislav Marković. Dizajn plakata uradio je Vladimir Strajnić.