PODELI

Nakon niza odlično posjećenih rođendanskih koncerata po Hrvatskoj i Sloveniji kojima su prošle godine obilježili jubilarku i punih dvadeset godina na sceni, grupa Jinx u petak 27. i subotu 28. veljače priprema dva ekskluzivna zagrebačka koncerta koja će održati u klubu Sax!

Prilika je ovo za sve fanove grupe Jinx da vide ovaj energični retro pop bend u manjem i intimnijem prostoru jednog od omiljenih zagrebačkih klubova, kultnom Saxu.

Nastupi u Saxu bit će “napucani” hitovima Yaye i benda, koji su trenutno u kreativnoj fazi i intenzivno rade na novim pjesmama te se pripremaju za nadolazeće koncerte.

Pjesme “Tamo gdje je sve po mom”, “Na Zapadu”, “Smijem se”, “Da smo se voljeli manje”, “Bye Bye Bye Baby Bye”, “Ljeto”, “Ruke”, “Toliko suza za tako malo sna” garancija su za dobar provod i pravu glazbenu poslasticu koja vas očekuje sljedeći vikend, 27. i 28. veljače u Saxu.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kn, odnosno 90 kn na dan koncerta, a mogu se kupiti na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici.

Više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na web stranici kluba www.sax-zg.hr.