PODELI

Muzička grupa Atheist Rap će u Novom Sadu humanitarnim koncertom obeležiti četvrt veka postojanja.

Koncert će se održati u utorak, 27. maja, u klubu “The Quarter” sa početkom u 21h. Ulaznica za koncert će biti 3 konzervirana trajna proizvoda (3 konzerve hrane ili flaširane vode od 1,5L ili 5L). Sva prikupljena roba biće prosleđena stradalima u poplavama.
Novosadski pank-rokeri Atheist Rap tokom ove godine nastupima po celom regionu proslavljaju jubilej 25. godina postojanja i rada. Veliki završni koncert jubilarne turneje je bio planiran za kraj oktobra u Novom Sadu. Međutim, usled elementarne nepogode koja je poslednjih dana pogodila ove prostore bend je odlučio da koncert u Novom Sadu ubaci hitno u raspored i da svu prikupljenu robu uputi onima kojima je najpotrebnije.
Na ulazu u klub će biti postavljena i kutija za prikupljanje dobrovoljnih priloga, te bend poziva posetioce, da prema svojim mogućnostima, doniraju novac koji će biti uplaćen stradalima u poplavama.
Za ulaz na koncert neće važiti nikakve propusnice, niti će postojati spiskovi za besplatan ulaz. Klub “The Quarter” će na dan koncerta biti otvoren za posetioce od 19h. Organizatori koncerta apeluju na publiku da dođe na vreme kako bi se procedura primopredaje robe odvijala efikasno. Prikupljanje robe će biti realizovano uz podršku volontera Crvenog krsta grada Novog Sada i članova novosadskog Udruženja Prevent.