PODELI

U Novom Sadu 31. marta biće izveden kabare “Tražim muža” u Pozorišnoj sali gimnazije “Laza Kostić” sa početkom u 20h.

Posle više od 70 uspešnih  izvođenja monodrame “Tražim muža” širom Srbije, zemljama regiona, Švajcarske i Švedske, glumica Jelica Brestovac će se sa pomenutom predstavom predstaviti i novosadskoj publici.

“Tražim muža” je monodrama kabaretskog tipa  rađena po citatima iz knjige “Ženski razgovori “  našeg poznatog pisca Duška Radovića koji je sa puno dobronamerne ironije i prostodušnog humora analizirao sve stereotipe muško-ženskih odnosa .

U okviru predstave, kroz nekoliko različitih ženskih likova, videćemo šta su sve žene spremne da učine kako bi osvojile željenog muškarca, i kako tog istog muškarca zadržati u svom životu. Svaka žena će prepoznati sebe u nekom od tih likova, a svaki muškarac će poželeti da baš ON bude “TAJ”.

Shvatićemo da “muškarci kakvi god da su, žene će ih uvek voleti” i da je to je večita igra iz koje niko ne izlazi kao gubitnik.  Monolozi su vrlo duhoviti, a cela predstava je protkana muzikom i plesom, kao važnim faktorom zavodjenja.Tokom cele predstave učestvuje i publika.

U predstavi glumi Jelica Brestovac, profesionalna glumica, koja je takođe i režirala predstavu.

Cena pojedinačne karte je 400 dinara i može se rezervisati putem maila: jelica.brestovac@gmail.com.