PODELI

Poznati beogradski sastav Kanda Kodža i Nebojša, večeras će, sa početkom u 22 časa, nastupiti u Kulturnom centru Utopia.

Pre KKN-a nastupiće Microsonic, indie rock bend iz Novog Sada.

KKN je pre samo koji mesec izdao novi album “Volja za noć” koji je pokupio sjajne kritike i ovaj koncert će biti prilika da nam isti predstave na najbolji način za jedan rok bend – u pravoj klupskoj atmosferi.

Tokom sada skoro dvadesetpetogodišnjeg postojanja, KKN su ostavili neizbrisiv trag u srpskoj rok kulturi, nepogrešivo beležeći bezbrojne promene društva naviklog na kretanje iz jednog kamenog doba u drugo.
Pesme posejane usput na dosadašnjih sedam studijskih albuma, dokaz su vrednosti muzičara koji su u njoj stvarali i stvaraju i dalje, ali i način prevladavanja konfuzne i neretko košmarne stvarnosti, o čemu svedoči i neprestani porast poštovalaca, navijača i fanova KKN.

Microsonic svira isključivo autorsku muziku, koju su kritičari opisali kao “psihodeliju Panonske ravnice”, negde na pola puta između Air-a i Sonic Youth-a. Bend je krajem 2013. završio snimanje svog debi albuma, a prvi singl je pesma “Plastic Sky”.

Album “Unreal Images”, na kojem se nalazi 12 pesama, snimljen je u novosadskom studiju Kamenolom, pod producentskom palicom Vladimira Miladinova. Album je početkom aprila 2014. objavio Studentski kulturni centar Novi Sad, a uskoro se očekuje i free download.

Ulaznice se mogu nabaviti u KC Utopia i to po ceni od: 500 dinara u pretprodaji i 600 dinara na dan koncerta. Broj ulaznica je ograničen.

KC Utopia se nalazi u Jiričekovoj ulici bb, na mestu poznatom i kao Indexova tribina.