PODELI

Ove godine Frogville festival slavi svoj prvi jubilej, pet vrlo uspešnih godina. Organizatori za ovu priliku pripremili su odličnu žurku i sjajne bendove.

Frogville fest će se održati 18. juna, na svima dobro poznatom mestu, malom stadionu u Žablju.

Muzički program je zaokružen, a bendovi koji će nastupati su: Orthodox Celts, Irie FM, Muzika poludelih, Vizelj, Stereo Banana, BDfuse, Wacko (MadRed) i DJ Janchezz.

Sve informacije o prodajnim mestima i cenama ulaznica, vidovima prevoza za Žabalj i redovima vožnje biće objavljene uskoro.

“Pripreme su u toku, nastojimo da i ove godine proširimo delatnost time što ćemo pored koncerta imati razna dešavanja u obliku kreativno-edukativnih tribina i radionica i potruditi se da kreiramo što bogatiji kulturno-umetničko-zabavno-edukativni program. Cilj je da mladima sa teritorije opštine Žabalj i šire okoline ponudimo spoj lepog i korisnog, da održimo tribine gde će se raspravljati o nekoj od aktuelnih tema koje se tiču mladih i njihovog položaja u društvu, otvorene muzičke radionice, razna predavanja i promovisanja omladinskog stvaralaštva i drugo”, poručuju organizatori.

Opširnije informacije o bendovima koji nastupaju pročitajte OVDE.