Intimna svirka u pariskom klubu “La Trabendo” 25. oktobra bila je uvod u proslavu pedesetogodišnjice rada benda Rolling Stones i svojevrsno testiranje publike.  U prodaju je bilo pušteno samo 350 ulaznica po ceni od 20 dolara. Jedna je osoba mogla da kupi najviše dve ulaznice, a na njima su štampana imena kupaca. Vodilo se računa da ulaznice ne završe kod preprodavaca, a upotreba telefona i drugih uređaja koji bi mogli da snimaju šou bila je zabranjena.

 

Na ovom koncertu iznenađenja odsvirali su svega 12 pesama.

Koncerti koji su najavljeni u okviru proslave jubileja su 25. i 29. novembra u Londonu za koje su ulaznice  koštale 152 dolara i koje su rasprodate  u roku od nekoliko minuta nakon što su puštene u prodaju. Nakon Londona održaće dva koncerta u Newark-u, New Jersey 13. i 15. decembra.

Nije isključeno da će legendardni Stonsi obradovati svoju publiku još nekim koncertima osim ovih koji su za sad najavljeni. Iako za sad nisu zvanično ništa objavili, kako prenosi Rolling Stone magazine, gitarista Keith Richards izjavio je nedavno : “Ne radimo sve ovo  samo za četiri svirke.”

Set lista u Parizu:

“Route 66”
“It’s Only Rock & Roll (But I Like It)”
“Shattered”
“When the Whip Comes Down”
“Champagne and Reefer”
“Doom and Gloom”
“Miss You”
“Start Me Up”
“Midnight Rambler”
“Tumbling Dice”
“Jumpin’ Jack Flash”
“Brown Sugar”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.