PODELI

Udruženje građana Mighty Mighty Bechejs i Gradsko pozoriste Bečej organizuju KONTRA FEST koji će se održati od četvrtka, 25. do subote, 27. avgusta.

Ove godine festival otvara dokumentarni filma o kultnom bečejskom sastavu Eva Braun u četvrtak, 25. avgusta, nakon filma će nastupiti, još uvek mlad i neafirmisani bend, Mac tire iz Novog Sada, te beogradski pop rok sastav Kristali.

Druge festivalske večeri u petak, 26. avgusta, sviraće bečejski sastav Route 66, zatim novobečejski rokeri Skladište 58 i kultni novosadski punkburaši Zbogom Brus Li.

U subotu, 27.08. program je rezervisan za malo tvrđi zvuk, a nastupaju metal core bendovi Okto iz Bečeja i dobropoznati kikindski Downstroy. Pored njih nastupaće i bečejski pankeri Fiskalni račun, koji će promovisati novi studijski material, te osječke zvezde Debeli precjednik.

Program festivala svake večeri počinje u 21 čas. Ulaznice se mogu nabaviti u Gradskom pozorištu po ceni od 600 dinara za komplet.

“U želji da se organizuje festival koji će biti obeležen žanrovskom raznovrsnošću rok kulture, koji će pored poznatih autorskih bendova promovisati i manje poznate bendove iz Srbije i regiona, na kom će posetioci osim muzičkog programa moći da prisustvuju i drugim sadržajima nastao je KONTRA FEST”, pojasnili su organizatori ideju festivala.