Iako je maj do sada bio nepredvidiv po pitanju vremena, Ben Akiba comedy club&bar je bez obzira na to bio izbor Beograđana za izlazak uz dobar humor. U drugoj polovini maja organizacija Standup.rs nastavlja sa kvalitetnim programom, a šra vas očekuje do kraja meseca pročitajte u nastavku teksta.

U nedelju, 22. maja sa početkom u 20.30 časova očekuje vas Veče crnog humora. Ako ste ljubitelj crnog humora i škakljivih tema – ovo je veče za vas. Crnim temama će vas nasmejati: Nikola Radojlović, Nemanja Živanović, Ana Zlatanović, rezident komičari organizacije Aleksandar Perišić i Nikola Silić.

U utorak, 24. maja od 20.30 je Veče 6 komičara, a nastupaju Nemanja Živanović, Nebojša Potkrajac, Ivan Nikolić, Nikola Radojlović, Igor Krišan i Nemanja Dimitrijević.

Sledećeg dana, u sredu, 25. maja u 20.30 časova, nastupaju rezident komičari organizacije poznati stand up publici kao drama queen Standup.rs organizacije Jelena Radanović i Nikola Silić koji je između ostalog poznat i po sjajnim animacijama na netu pod nazivom ABVH.

U četvrtak, 26. maja u 20.30 je Veče 6 komičara sa malo izmenjenim sastavom u odnosu na utorak, a ekipa je: Miloš Radojković, Nenad Stefanovski, Nebojša Potkrajac, Nemanja Dimitrijević, Igor Krišan i Ilija Jakšić.

Ako vas interesuje ko je omega mužjak organizacije i zašto je njegov nastup uvek nekorektan po svakom pitanju, dođite na one man show rezident komičara Aleksandra Perišića. Njegov nastup je 29. maja u 20.30.

Rezervišite vaša mesta na vreme i dođite u Ben Akiba comedy club&bar koji se nalazi u Braće Krsmanovića 6 u Savamali.

Repertoar za jun izlazi uskoro i možete ga pogledati na sajtu i Facebook stranici.

Telefon za rezervacije i informacije vezano za repertoar je 060/ 30 60 131.