PODELI

Svi koji 31. decembra budu u klubu Mikser House dočekaće 2015. godinu uz Letu štuke, Lollobrigida i Sajsi MC. Za dobar provod pobrinuće se takođe i DJ duo Samo ljubav kao i Ewox&Tamarinski.

Letu štuke su se u regionu regionu proslavile debijem „Letu štuke“, sa koga se ističu hitovi „Mjesto za dvoje”, „Šutiš“, „Minimalizam“, kao i duet sa Darkom Rundekom „Sunce“, nakon čega je usledio jednako uspešan drugi CD „Proteini i ugkljikohidrati” (2008) sa singlovima „Tesla“, „Paranoja“, „Belladonna“, „Psiho“.

Lollobrigida je muzički sastav koji odlikuje prepoznatljivi electro pop disco dance zvuk. Na njihovim koncertima zaljubilo se puno parova, istrošilo mnogo kalorija i iznojile litre znoja. Energični i zabavni rasplešu publiku već prvom pesmom.


Ivana Rašić poznatija kao Sajsi MC, reperka iz Beograda, 2010. izdaje svoj prvi solo album “Daleko je Dizni”, kao Sajsi MC. Narednu godinu obeležila je njena saradnja sa Damjanom Eltechom, sa kojim je snimila čuveni singl “Mama”.


Ewox&Tamarinski već dve godine osvajaju beogradske klupske podijume, a njihovo veoma moćno oružje u tom poduhvatu je B2B DJ set prepun pozitivnih i isceliteljskih performansi.

Dok puštaju muziku oni dele Samo ljubav, a za novogodišnji nastup u klubu Mikser House pripremiće poseban set.

Karte će biti u prodaji od ponedeljka, 3. novembra, u klubu Mikser House i na svim ostalim prodajnim mestima Gigs Tixa, a u cenu ulazi i piće dobrodošlice. Prvih 300 karata prodavaće se po ceni od 2000 dinara. Nakon toga cena će biti 2500, a od 25. decembra prodavaće se za 3000 dinara.