PODELI

Izdavačka kuća Lampshade media i užička grupa Lude žene zvanično su pokrenuli saradnju potpisivanjem ugovora na osnovu kojeg će  Lampshade medija izvršiti plasman do sada objavljenih albuma ”Anahronija” (2012) i”Armija lavova” (2013), ali i budućih izdanja.

“Veoma smo zadovoljni potpisivanjem ugovora sa Lampshade media, koji je postao zvanični izdavač svih naših prošlih i budućih izdanja. Radujemo se saradnji koja će, nadamo se, biti na obostrano zadovoljstvo, i koja će uskoro biti intenzivirana objavljivanjem našeg najnovijeg singla ‘Daleko iznad moje lige’, izjavio je Duško Cicvarić, gitarista benda koji je nedavno održao niz zajedničkih koncerata sa kultnim slovencima Lačni Franz, ne krijući zadovoljstvo i istovremeno najavljujući plasiranje novih pesama na kojima su Lude žene nastavile saradnju sa renomiranim producentom Sašom Jankovićem.

Da je saradnja ostvarena na obostrano zadovoljstvo potvrdio je i ključni čovek izdavačke kuće, Nikola Jovanović, podsećajući na sumnjičavost javnosti prilikom pokretanja Lampshade media pod čijom etiketom je za manje od godinu dana objavljemo 63 naslova.

”Zadovoljstvo nam je da poželimo dobrodošlicu u našu digitalnu porodicu bendu Lude Žene sa kojima počinjemo saradnju digitalizacijom njihovog kataloga. Ovo je i jedan od naših ciljeva da bendovima za koje smatramo da su kvalitetni ponudimo jedan drugačiji model poslovanja i delovanja i pružimo im šansu i ulozimo svoj maksimum kako bi došli do što većeg broja slušalaca”, rekao je Jovanovic.

U isčekivanju novog singla ”Daleko iznad moje lige”, koji će biti predstavljen za desetak dana, prva dva albuma dostupna su OVDE.