EDM Maraton, veliki warm up party pred spektakularni Serbia Wonderland Open Air Festival, biće održan ovog petka i subote u Depo Magacinu. Po prvi put pred publikom u Beogradu nastupaće Joeysuki, holandski DJ i producent i Arisen Flame, DJ i producent koji dolazi iz Poljske.

Joeysuki je svoju produkciju doveo do čistog i jedinstvenog zvuka, što mu je obezbedilo podršku velikih imena poput Tiesta, Sweedish House Mafie i Hardwella. U poslednjih 5 godina imao je preko 50 izdanja.Arisen Flame je nastupao na ovogodišnjem ASOT 650 u Utrehtu i nakon odličnog nastupa, dobio veliku podršku svetske trens ikone Armin van Buuren-a.

Uz ova dva svatska headliner-a, preko 20 izvođača iz Srbije i regiona, imaće priliku da se predstavi publici na EDM Maratonu.

“Ideja je bila da se pruži prilika mladim DJ talentima da pokažu svoje umeće i da se na taj način podigne svest o domaćoj EDM sceni. Serbia Wonderland je organizovao brojne DJ konkurse, a ovaj dvodnevni EDM Maraton predstavlja priliku za najbolje iz Srbije i regiona da pokažu svoje umeće”, ističu iz Jungle Tribe-a.

EDM Maraton je najava za spektakl planiran na Serbia Wonderland Open Air Festivalu, 20. i 21. juna u Beogradu. Karte za EDM Maraton po ceni od 700 RSD, mogu se nabaviti na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a, Njegoševa 31v. Cena jednodnevnih karata na ulazu košta će 500 RSD.

EDM MARATON LINE Up01