PODELI

Nakon nastupa na nekoliko festivala tokom leta, među kojima se ističu Arsenal Fest, zaječarska Gitarijada i Selfest, beogradski metal-pank sastav, Mortal Kombat, nastavlja sa koncertima širom Srbije i regiona.

Objavljen je spisak datuma i gradova u kojima ćete u narednom periodu moći da čujete i vidite ovu ekipu na delu, a prema najavama, ovaj spisak nije konačan i biće dopunjavan u međuvremenu.

 

Prvi koncert je već sutra u Jagodini.

27.09. Jagodina, klub „Talir“
3.10. Bečej, klub „Zombi“
4.10. Subotica, klub „Mladost“
10.10. Beograd, Zatvaranje bašte KST-a
11.10. Novi Sad, klub „The Quarter”
31.10. Vranje, klub „Darkwood“
1.11. Lazarevac, klub „Pojilo“
15.11. Čačak, „Srpski Pab“

Među svim ovim koncertima malo se izdvajaju koncerti u Beogradu i Novom Sadu. Nastup u Beogradu desiće se u sklopu čuvenog Zatvaranja Bašte KST-a. Za sve one koji su želeli reprizu Antievrovizijskog koncerta (u nešto kraćoj, festivalskoj varijanti), kao i za one koji su baš na tom koncertu ostali ispred Doma omladine, jer je sala Amerikana bila nedovoljno velika da primi sve koji su želeli da prisustvuju tom događaju, biće to prilika da ponovo u Beogradu čuju Mortal Kombat. Na ovom događaju nastupiće još i Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi, KBO! i Cassidy’s Brewery.

Dan kasnije, u subotu, 11. oktobra, turneja se nastavlja u Novom Sadu gde ćeMoral Kombat u klubu „The Quarter“ održati koncert zajedno sa gostima, bendom Seljačka Buna, a najavljeni su i gosti iznenađenja. Zbog velikog interesovanja, omogućena je i pretprodaja ulaznica, pa se one po ceni od 300 dinara mogu kupiti: u Novom Sadu – Picerija CAGER (Stevana Musića 14), GRAFFITI (Kosovska 21a), BUNKER HILL (Dunavska 23 (pasaž) ); u Beogradu u prodavnici FELIX (T.C. Sremska bb.) i putem interneta OVDE. Na dan koncerta karte će koštati 400 dinara.

Pored pomenuta dva koncerta, pretprodaja karata postojaće još i za koncerte u Vranju i Čačku, ali će detalje oko toga bend naknadno objaviti.

Mortal Kombat neguje žestoki zvuk koji predstavlja kombinaciju metala i panka, a celu sliku zaokružuju beskompromisnim stavom i tekstovima u kojima se obračunavaju sa svim aspektima našeg društva i naše sumorne današnjosti, pritom ne štedeći apsolutno nikoga.

Foto: Lord Kinobot Pavlović