Na INmusic festival dolazi engleski drum & bass bend Rudimental čiji su nastupi prava atrakcija!

Rudimental sve rade sa stilom, a u nastupima uživo daju sve od sebe kako bi publici osigurali nezabravno iskustvo. Atraktivnim nastupom, u pratnji mnogobrojnih i raznolikih vrhunskih vokalista, interakcijom s publikom, sjajnim poznavanjem muzike te kombinovanjem drum and bass-a, soula, funka i popa, Rudimental podiže atmosferu i oduševljava publiku. Čistu energiju i snagu svojih live nastupa su do sada već dokazali na brojnim velikim svetskim festivalima, a ovog leta uz Glastonbury, Bonnaroo, Fuji Rock i T in the Park stižu i na INmusic!

Članovi Rudimentala, Piers Agget, Amir Amor, Kesi Dryden i DJ Locksmith (Leon Rolle), znaju se od malena – živeli su u istoj ulici i pohađali istu školu. Dugogodišnje poznanstvo i ljubav prema muzici rezultiralo je nizom hitova, a od kada su izdali album prvenac, priznanja i nominacije za respektabilne muzičke nagrade stižu jedna za drugom. Cenjeni od strane medija i muzičke industrije, Rudimental svoju popularnost među fanovima mogu potvrditi i platinastom prodajom albuma na raznim stranama sveta. Singl “Feel The Love” lansirao ih je visoko među muzičke zvezde, a sjajnim video materijalima stekli su i ogromnu online popularnost. Vole raditi s ljudima koji ih inspirišu, a ističe se saradnja s Ed Sheeranom na pesmi Bloodstream koja se popela na visoko 2. mesto britanske top liste singlova. Novi album “We The Generation” izlazi u septembru ove godine.

Florence Welch je radi neodgodivih zdravstvenih obaveza morala odgoditi nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu no istovremeno je potvrđen nastup za iduće izdanje festivala kada će i Florence biti u top formi. U vrlo kratkom roku, organizatori INmusic festivala dogovorili su izvođača koji će nastupiti u utorak, 23. juna. U želji da verna publika festivala dobije samo najbolje, na INmusic stiže Rudimental – trenutno jedan od najtraženijih festivalskih izvođača! Rudimentalovi nastupi, čemu svedoče i snimci s velikih festivala, prava su atrakacija te će se pobrinuti za sjajnu atmosferu jubilarnog izdanja INmusica.

Ovogodišnji INmusic festival uveličaće FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Placebo, Rudimental (live), Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcylce Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islands, ANTEMASQUE, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Mike Skinner, Rambo Amadeus, Repetitor, Jonathan, Halka, Sassja, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Ashes You Leave, The Mirror Trap, Katalina Kicks, NLV (Nikol, Luka i Vedran), The Belle Infidels, Mel & Django Jet, Them Moose Rush, Killed a Fox, Discohernia, Ljetno kino, Zadruga te mnogi drugi.

Ulaznice su u prodaji, a više informacija o ulaznicama i festivalu na www.inmusicfestival.com.