PODELI

Direktno iz Bruklina, ove nedelje prvi put u Beograd stiže najbolji njujorški klupski koncertni sastav, Nat Osborn band.

Američki mediji njihov zvuk opisuju kao “energetski jaku mešavinu fanka, soula, roka i popa”, što uz njihovu reputaciju jednog od najkvalitetnijih i najveselijih bendova “Velike jabuke”, sigurno garantuje jednu od najboljih klupskih svirki u Beogradu ove sezone. Nat Osborn band je 2013. izbacio svoj debi album “The King and The Clown” (Kralj i klovn), koji je od stane kritike ocenjen kao vrhunsko štivo za fanove đuskave muzike. Ekipa iz Bruklina je maltene od tada na turneji u okviru koje su imali niz sjajnih nastupa u Sjedinjenim Američkim Državama.

U glavni grad, ali i u Srbiju, dolaze prvi put i to u četvrtak, 7.maja, u KC Peron u Savamali, a ovaj nastup će održati u okviru svoje evropske turneje.

Prestonička publika će imati čast da ih vidi i čuje sa kompletnom duvačkom sekcijom, što obećava dinamičnu i noć punu energije na densfloru. Ulaznice su 250 dinara, a početak je najavljen za 22h.