PODELI

Somborski sastav Neozbiljni pesimisti, nakon kreativne pauze koju su napravili, vraćaju se na mesto gde se najbolje osećaju, na binu i pred publiku.

U nove radne pobede krenuće iz subotičkog kluba Mladost, gde su poslednji put nastupali pre godinu dana. Ovaj put nastupiće sa novom postavom i novim pesmama od kojih će neke biti premijerno izvedene baš 27.02. u ovom klubu.

 

Dosadašnje članove, Dragana Tomića (bas gitara) i Borisa Goluba (gitara), zamenili su Zoltan Katona za (gitara) i Srđan Vinkov (bas gitara).

Pesimisti ovih dana ulaze u studio i kreću sa snimanjem prvih pesama za novi, treći album po redu. Do sada su objavili dva albuma, “Neka bude što biti ne može” (2010.) i “Omladinci, kuda ste pošli” (2012) koja su izrodila veliki broj hitova poput “Ogledalo”, “Sunce tuđeg neba”, “Kristalno čist”, “Centrifuga”, “Sve na silu”, “Mladi lav” i mnoge druge.

Dođite da pružite podršku ovim prvim prstavnicima Anti Global Etno Panka i naravno ludo se provedete a u isto vreme budete jedni od prvih kritičara novog albuma u nastajanju koji će se zvati „ PAMETOVANJE IZ PROVINCIJE“.

Cena ulaznice je simboličnih 200 dinara.


.