PODELI

Pre dva sata, u svetu najpopularniji bend sa prostora bivše Jugoslavije Dubioza kolektiv, na svom zvaničnom sajtu postavio je novi album “Happy Machine” za besplatno skidanje. Zainteresovanost svih onih koji su ovaj album sa nestrpljenjem očekivali mesecima unazad bila je toliko velika da je sajt Dubioze kolektiv trenutno nedostupan.

Kako će otprilike zvučati “Happy Machine” mogli smo da naslutimo singlovima za pesme “Hay libertad” koju su snimili zajedno sa popularnim španskim sastavom La Pegatina, zatim “No escape (Balkan)” i “Free.mp3 (The Pirate Bay Song)” čijim su nesvakidašnjim spotom, do sada ne viđenim na ovim prostorima, ponovo oduševili sve svoje simpatizere, ali i pesmama “One more time” i “Riot Fire” koje smo mogli čuti na njihovim nastupima u poslednje vreme.

Na ovom albumu sarađivali su sa već pomenutim sastavom La Pegatina ali i sa drugim poznatim imenima kao što su Manu Chao, Džambo Agušev, Benji Webbe (Skindred), Bee2 i Roy Paci.

Iako je sajt trenutno van funkcije, dok ga ne vrate u prvobitno stanje i dok ne bude ponovo dostupan za free donwload, “Happy Machine” možete preslušati na zvaničnom You Tube kanalu benda ili skinuti ovde.