PODELI

Zbog proglašene trodnevne žalosti određen je novi datum za održavanje humanitarnog koncerta muzičke grupe Atheist Rap u Novom Sadu.

Koncert će se održati u utorak, 27.05. klubu Quarter (Kineska četvrt, Bulevar Despota Stefana 5) sa početkom u 21h. Ulaznica za koncert će biti 3 konzervirana trajna proizvoda (3 konzerve hrane ili flaširane vode od 1,5L ili 5L). Sva prikupljena roba biće prosleđena stradalima u poplavama.

Novosadski pank-rokeri Atheist Rap tokom ove godine nastupima po celom regionu proslavljaju jubilej 25. godina postojanja i rada. Veliki završni koncert jubilarne turneje je bio planiran za kraj oktobra u Novom Sadu. Međutim, usled elementarne nepogode koja je poslednjih dana pogodila ove prostore bend je odlučio da koncert u Novom Sadu ubaci hitno u raspored i da svu prikupljenu robu uputi onima kojima je najpotrebnije.

Na ulazu u klub će biti postavljena i kutija za prikupljanje dobrovoljnih priloga, te bend poziva posetioce, da prema svojim mogućnostima, doniraju novac koji će biti uplaćen stradalima u poplavama.

Za ulaz na koncert neće važiti nikakve propusnice, niti će postojati spiskovi za besplatan ulaz. Klub Quarter će na dan koncerta biti otvoren za posetioce od 19h. Organizatori koncerta apeluju na publiku da dodje na vreme kako bi se procedura primopredaje robe odvijala efikasno.