PODELI

Nakon dva video spota za pesmu ,,Pill” i ,,Live @ Digimedia” koji su ih plasirali u regionalni etar, beogradska grupa Straight Mickey and the Boyz objavila je spot za dugoočekivani singl ,,Crv”.

Bend koji već godinama važi za ,,rokenrol cunami”, eksplozivna trojka koja se i bez zvaničnog izdanja etablirala kao jedan od najboljih l​ajv bendova na Balkanu, Straight Mickey and the Boyz singlom ,,Crv” najavljuju debi izdanje koje će objaviti digitalno, ali i na vinilu​.

Punokrvni sirovi rokenrol koji se čuje u pesmi ,,Crv” i vidi u svakom kadru novog spota grupe Straight Mickey and the Boyz, u tri minute sumira energiju koju ovaj bend nosi, a koju publika tek na nastupima uživo može da oseti u punoj snazi: ,,Ovu i ostale pesme koje će se naći na albumu snima​li smo u Rijeci, kod Mateja Zeca. Trudili smo se da energiju sviranja uživo prenesemo na snimak, sa što manje intervencija u postprodukciji. Crv ​se kao prvi singl izdvojio vrlo jednostavno: prvi je na ploči i otvara celu priču”, kazao je Straight Mickey.

Album prvenac grupe Straight Mickey and the Boyz biće objavljen pod etiketom Odličan hrčak u narednih mesec dana, a vinil se očekuje na proleće kada će bend krenuti i na promotivnu koncertnu turneju po regionu.

,,Crv” je dostupan za preslušavanje na Deezer servisu.