PODELI

Trebalo bi da već razmišljate gde ćete biti 31. decembra. U srcu Beograda, od prošlogodišnjeg dočeka, postoji mesto idealno za novogodišnju žurku – na vrhu zgrade bivšeg Kluza. Žurka če i ove godine exKLUZivno i ovoga puta ponuditi zanimljiv program.
U novogodišnjoj noći biće srce na terenu zahvaljujući prazničnom nastupu grupe ARTAN LILI, a Beograd će protresti i groznica novogodišnje večeri koja će probuditi dobri duh starog Beograda – zahvaljujući nastupu grupe VESELE OSAMDESETE koja će za ovu priliku izvesti uživo najveće hitove domaćeg popa i roka osamdesetih, od Olivera Mandića i grupe Denis & Denis, do Prljavog Kazališta i Šarla Akrobate, u njima svojstvenom pop-punk maniru. Ako su ’60-te bile ,,vrele” a ’70-te ,,lude”, a ’80-te… i dalje se prepričavaju. I tek će nakon exKLUZivne novogodišnje žurke koja se priprema za 31. decembar na vrhu Masarikove 4.

ExKLUZivna novogodišnja žurka ne podrazumeva samo live nastupe –  na jednom mestu, u mnogo kvadrata, na žurci za koju se prošle Nove godine tražila karta više, Beograđane i sve goste prestonice očekuje i DJ stage sa bogatim muzičkim programom – prazničnim, raspevanim i plesnim. Uroš Đurić i Srdjan Žika Todorović sada se već mogu smatrati rezidentima exKLUZIvne novogodišnje žurke. Prepoznatljive gradske face ponovo će svojim didžej performansom zapaliti gradsku ekipu, a za pultom će im se pridružiti Pavle Veljković i Dada Selectah. A mi smo exKLUZivno za vas saznali da će nastupati Indie Go DJs i Jarboli.

To nije kompletan program, organizatori spremaju još iznenađenja, a prvi kontigent ulaznica po exKLUZivnoj promotivnoj ceni od 1.200,00 dinara dostupan je na svim prodajnim mestima Eventima i DD Ticketsa. Kako se nova godina bude bližila cene ulaznica će rasti, zato ih nabavite na vreme – sa 55% popusta.