Specijalno izdanje Serbia Wonderland Festivala- Limited Edition, 4. oktobra u Depo Magacinu ugostiće tri velika imena iz sveta DJ-inga: Kryder, Bryan Kearney i Outlander.

Domaća podrška ovom prilikom biće rezidenti festivala Cavin Viviano, Zap me Strobe i Nemy.

Mnoštvo vatrometa i specijalnih efekata upotpuniće odličnu atmosferu na žurci. Prvi put publika Serbia Wonderlanda imaće priliku da vidi i mlade performere, koji će izvoditi Jumpstyle, plesni pravac koji je nastao u Belgiji i proširio se po celoj Evropi, a koji prati muzički žanr hardstyle.

Satnica:

21.30- 23.00h Cavin Viviano

23.00- 00h Zap me Strobe

00- 01.30h Kryder

01.30- 03h Bryan Kearney

03- 04.30h Outlander

04.30- 05.15h Nemy

„Za Limited Edition spremili smo još jedan spektakl, s obzirom na to da je reč o specijalnom izdanju Serbia Wonderland Festivala, kroz koji smo zapravo želeli da proslavimo uspešno proteklu prvu godinu stvaranja jednog festivala elektronske muzike, kakav ranije nije postojao na našim prostorima, i pototovo uspešan Serbia Wonderland Open Air. Prostor Depo Magacina biće ispunjen rasvetom, kakvu do sada nije imalo ni jedno prethodno izdanje Serbia Wonderlanda, a neobična bina će zasvetleti u svom punom sjaju“, kažu iz Jungle Tribea.

Karte po ceni od 1200 dinara mogu se naći na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribea, Gospodar Jevremova 49. Cena na ulazu iznosiće 1500 dinara.