Foto: Marina Pešić

Sutra sa početkom od 20h na You Tube kanalu i Facebook stranici Muzike za imunitet emitovaće se njihovo 21. izdanje, ovog puta u formi Podcast & More u kojem će gost biti Zoran Bulatović Bale.

Ovog Novosađanina publika jako dobro poznaje kao člana kultnih bendova Pekinška patka, Luna, Laboratorija, Griva, kao i njujorških bendova I.C.U. i Furniture sa kojim je nastupao često u čuvenom njujorškom klubu CBGB, gde su svoju karijeru započeli planetarno popularnibendovi Ramones, Blondie, Talkig Heads i mnogi drugi.

Na svom životnom putovanju koji ga je vodio od Novog Sada, preko Njujorka, Pariza pa do Firence, Bale je potpisan kao autor mnogih filmova, pozorišnih predstava, ali i kao autor muzike, reditelj i glumac u raznim predstavama koje je radio u Italiji.

LUNA, Exit 2004.

Ekipa Muzike za imunitet pronašla je i snimila neke od njegovih saputnika u svetu umetnosti kroz sve te godine, kao i poštovaoce njegovog rada među poznatim i priznatim umetnicima naše muzičke scene, te su gosti i sagovornici u ovom Podcast & More izdanju Slobodan Tišma, Nikola Vranjković, Chriss Christos (I.C.U), Goran Trajkoski, Shital Puri (Cila), Đorđe Mijatović, V (Terrorhammer / All my Sins) kao i specijalni gost koji će biti iznenađenje i za samog Baleta.

Podcast & More posvećen Zoranu Bulatoviću Baletu biće emitovan uživo u nedelju 4. aprila sa početkom u 20 časova na You Tube kanalu i Facebook stranici Muzike za imunitet.