PODELI

Od 15. do 17. jula na Zlatiboru održava se treći po redu HillsUP! Festival a od danas u svim win win radnjama u zemlji i putem sajta i facebook stranice festivala se mogu nabaviti i karte po ceni od svega 1.000 dinara za tri festivalske večeri.

Po promo ceni je za početak puštena ograničena serija tako da požurite i na vreme obezbedite vašu kartu za brdo.

Samo neka od imena koja će nastupiti tokom tri večeri festivala na dve bine su HLADNO PIVO, DARKO RUNDEK, DIVLJE JAGODE, BEOGRADSKI SINDIKAT, RITAM NEREDA, ELEKTRIČNI ORGAZAM, DEL ARNO BEND. I pored objavljenog velikog broja izvođača spisak nije konačan tako da posetioci mogu očekivati još brojnih iznenađenja.

Trenutno je raspisan konkurs za demo bendove a najbolje će, pored glasova publike izabrati stručni žiri sastavljen od izvođača koji će ove godine nastupiti na Tić polju. Prijave za učešće na Konkursu se dostavljaju isključivo
elektronskim putem na e-mail adresu: office@hillsup.org

Neophodno je priložiti:

snimke dve kompozicije u ukupnom trajanju do 10 minuta (mp3/wma/acc), tekstove kompozicija na maternjem i/ili engleskom jeziku, spisak članova benda sa kontaktima,
kratku biografiju, fotografiju benda (jpg) i saglasnost za objavljivanje dostavljenih kompozicija na zvaničnom Youtube kanalu Festivala.

Konkurs se zvanično otvara 14.03.2016. godine u 00:00h, a zaključuje 14.04.2016. godine u 00:00h. Na Festivalu će nastupiti tri benda. U finale ulazi 5 bendova koji budu imali najviše glasova fanova na FB stranici festivala.
3 najbolja, koja će nastupiti izabraće žiri sastavljen od izvođača HillsUP festivala 2016!

Glasanje ce poceti 20.4.2016. tačno u ponoć!

Ove godine slogan festivala je NEMOJ NIKAD BITI DOLE, i zato svi na brdo HILLS UP

Više informacija na fb stranici festivala: https://www.facebook.com/hillsupfestival/

I sajtu: www.hillsup.org